Lite spontant!!

Jag och klara har pratat länge om att åka till Ullared ett tag nu. Fast det blir liksom aldrig av, fast i Söndags då var det dags! 😉 Dagens började med att klockan ringde 05.00, trött fast ändå pigg mötte jag Klara och vi cyklade tillsammans till stationen och tog 06.04 tåget och var i Göteborg ca kvart i sju.

Vi hade kollat upp innan hur vi skulle ta oss till Falkenberg men buss och tåg och allt. Vårt första stopp skulle va i Mölndal där vi skulle ta tåg till Varberg. När vi väl hade tagit spårvagn dit då, såå ah allt hade gått bra inga förseningar eller så. Men så kollade vi på reseplaneraren igen för att vara helt säkra. Men då helt plötsligt står det att det inte går något tåg före ca 11, ah haaop, ingen idé att åka till Ullared då för då skulle de var försent.

Vi gick av och an och funderade på va vi skulle hitta på för Nordstan skulle öppna vid 10 och klockan var då kanske åtta ca. Vår plan B som vi kom på när vi satt på en bänk i Mölndal var att varför inte ta en spontan tripp till Liseberg. Faast Liseberg öppnades klockan tolv och det var ett antal timmar dit. Vi bestämde oss för att åka tillbaks in till Göteborg. Och vänta tills femman och nordstan öppnade. Hahah kan tänka mig hur det har sett ut när vi satt utanför alla butiker innan öppningstid i solen och vänta, hehe. 😉

När klockan äntligen hade gått ett tag och började närma sig tolv så tänkte vi ta spårvagn till Liseberg. Men givetvis så tar vi fel, fast kan inte säga att det var vårt fel för vi frågade en direktör vilken vagn som gick dit. Då sa han att 4;an gjorde det. Men nej icke, den gick till Angered. Vidare bar det av till Angered, sedan fick vi ta oss tillbaks och va vid Liseberg vid ca 12.20.

Kan säga sså här, det var en helt sjukt dag. Hahah Solen sken, äventyr, Liseberg, skratt och ahh en mycket bra dag 😀 Tur att vi är lite spontana av oss haha, biler kommer upp senare 😉 puss

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s